Verdachte inbraken en diefstallen opgepakt

Regio Venlo

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 34-jarige man uit Venlo opgepakt, omdat hij verdacht wordt van het plegen van diverse strafbare feiten waaronder diefstal en inbraak.

De verdachte was al eind juni in beeld gekomen toen politieagenten hem op de Wesselseweg in Venlo hadden zien rijden in een auto. Daarbij vluchtte de man met hoge snelheden waarmee hij zichzelf en ander wegverkeer in gevaar bracht. Uiteindelijk staakten de agenten de achtervolging met het oog op het gevaar voor andere weggebruikers.

Het onderzoek leidde in de richting van de verdachte en zondagnacht kon hij door agenten in een buitengebied bij Maasbree worden aangehouden. De man wordt in verband gebracht met meerdere diefstallen van kentekenplaten en tuinmeubilair. Ook wordt hij verdacht van het plegen van diverse inbraken waarbij onder meer sieraden zijn buitgemaakt. Verder zou hij verschillende malen benzine hebben getankt zonder daarvoor te hebben betaald. De diefstallen zijn onder andere gepleegd in Venlo en Maasbree. De verdachte bleek nog een celstraf van 18 dagen te hebben openstaan.

Tummers advertentie