Man bedreigd met stroomstootwapen na opmerking gedrag

Regio Roermond

De politie heeft zaterdagnacht een 23-jarige Roermondenaar aangehouden die kort daarvoor op de Herkenbosscherweg een persoon had bedreigd met een stroomstootwapen.

Aanleiding was een opmerking van het slachtoffer over het fietsen op het trottoir door de verdachte. Eerst werd er mondeling gedreigd en korte tijd later kwam de verdachte terug nadat hij thuis een stroomstootwapen had opgehaald. Hij liet duidelijk merken dat het wapen functioneerde en dreigde hiermee. De politie kwam ter plaatse en arresteerde in een nabij gelegen woning de verdachte. Hierbij werd het stroomstootwapen aangetroffen en in beslag genomen. In de woning werden diverse gereedschappen aangetroffen welke mogelijk van diefstal afkomstig zijn en ook deze zijn voor verder onderzoek meegenomen. De verdachte is ingesloten en zit voorlopig vast.

Tummers advertentie