Tak breekt af uit het niets in parkje Molenbossen

Regio Venlo

In het parkje bij de Molenbossen in Venlo is zondag een flinke tak uit het niets afgebroken. Tussen de flats staan bomen van z’n 40 jaar oud aldus de bewoners, z’n 14 dagen geleden raakte een vrouw zwaar gewond toen zij een flinke tak boven op haar kreeg. Zij had een aantal gebroken ribben, schouderbladen gebroken, hersenschudding en een klaplong. Nadat zij lange tijd in het ziekenhuis moest blijven heeft zij nog een bericht gestuurd naar de gemeente Venlo, waarop zij tot op heden geen antwoord heeft gekregen aldus het slachtoffer.

De brandweer werd zondag gealarmeerd omdat er nog een aantal andere takken aantal meters boven de grond dreigde te vallen. Naast de boom is een fiets en wandelpad, de kans is dus groot dat iemand geraakt zou kunnen worden door de takken. Wat de gemeente met de bomen gaat doen is niet bekend, de bewoners rondom het park klagen al lange tijd bij de gemeente, maar zien nog geen definitieve oplossing.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie