Belfeldse viral op Facebook vanwege herdenkings-lied vliegtuigramp

Nieuws Regio Venlo

Dat heel Nederland mee leeft met de nabestaande van de vliegtuigramp, blijkt wel uit een lied dat Joyce van den Ham zingt in een Facebook-video. Het nummer dat Joyce van den Ham uit Belfeld zong om de slachtoffers van de vliegtuigramp in Oekraïne te herdenken is een ware hit. Het lied wordt massaal gedeeld op Facebook, maandagavond was het filmpje z’n 3500 keer gedeeld. Ook was het maandagavond te zien bij EditieNL op RTL4. Op haar Facebookpagina kreeg zij na de uitzending verschillende reacties van kijkers uit het hele land. Het liedje dat Joyce zingt is een cover van Toon Hermans.

Joyce schrijft en zingt al lange tijd liedjes, begin dit jaar presenteerde zij “Wie gaer”, haar eerste cd-single in het dialect. Begin 2011 stond zij in de regio finale van de Kunstbende. In dat zelfde jaar wist zij dankzij een castingbureaeu te figureren in de Nederlands langst lopende serie Goede Tijden, Slechte tijden. Zij maakte toen het nieuws bekend via 3FM tijdens de radio show van Domien Verschuuren BNN At Work.

Tummers advertentie