Killaars Elektrotechniek Reuver failliet

Nieuws Reuver

Het elektrotechniek bedrijf Killaars aan de Keulseweg in Reuver is, samen met twee verbonden vennootschappen failliet verklaard. Het bedrijf sluit na 27-jaar met een negatief eigen vermogen van bijna 9 ton. Killaars was een goede speler in de regio bij bedrijven als particulieren voor installaties zoals verlichting, stroom, telecommunicatie & veiligheidssystemen.

Het is niet bekend wat er met de twaalf personeelsleden gebeurt, voor het bedrijf een een curator vast gesteld. Het faillissement is door Killaars zelf aangevraagd en is volgens de curator de economische crisis waar de bouw nog steeds last van heeft.

Volgens de curator werkt het bedrijf aan een doorstart in afgeslankte vorm. Zo zouden er meerdere gegadigden die het installatiebedrijf willen overnemen.

Tummers advertentie