Hennepkwekerijen ontdekt in Reuver

Nieuws Offenbeek Regio Venlo Reuver

In Reuver zijn afgelopen week twee hennepkwekerijen ontdekt, twee slaapkamers van een woning aan de Wildenkamp stonden gevuld met totaal 232 hennepplanten. Een 55-jarige man werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de kwekerij. De stroom werd afgetapt, mogelijk dat de kwekerij meerdere malen heeft kunnen oogsten.

In een kruipruimte van een woning aan de Hazenkamp troffen agenten de resten van een hennepkwekerij aan. Hier bleek de kwekerij net geoogst te zijn. In de kruipruimte had de verdachte een meter onder de fundering uitgegraven, waar de kwekerij was ingericht. Hierdoor is er een gevaarlijke situatie voor de woning ontstaan. Een 32-jarige man werd aangehouden. Er was tevens sprake van diefstal van stroom.

Ook in Venlo en Tegelen werden kwekerijen opgerold. Via tips en een anonieme melding kwam de politie de kwekerijen op het spoor.

Tummers advertentie