Man met geweld van zijn e-bike beroofd

112 Regio Venlo

Een 51-jarige man uit Tegelen is in de nacht van donderdag op vrijdag met geweld van zijn e-bike beroofd. Het slachtoffer fietste rond 02.45 uur ter hoogte van de de Molenbossen/Zuiderhoek in Blerick. Hij zag dat vier mannen op de weg stonden. Op het moment dat hij het viertal wilde passeren, wordt hij door één persoon van zijn fiets geslagen. Het viertal is vervolgens – met e-bike – weggelopen in de richting van de van Boerlostraat. De man uit Tegelen is er achteraan gegaan en op het moment dat hij een van de personen wilde overmeesteren, wordt hij door een andere verdachte met een mes bedreigd. Nadat het slachtoffer ook nog zijn portemonnee heeft moeten afgeven, zijn de vier verder gelopen in de richting van de bakker aan de van Boerlostraat.

Getuigenoproep:
Mensen die iets gezien hebben, meer informatie hebben over deze beroving of weten waar de fiets – een Sparta e-bike, damesmodel, nu is worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 en vragen naar de politie in Blerick. Anoniem kan ook via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Tummers advertentie