Illegale party in bos vroegtijdigd beëindigd door politie

Events Regio Venlo

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vroegtijdig een illegaal feestje in een natuurgebied tussen Tegelen en Belfeld beëindigd. De politie werd getipt dat er rond 3 uur veel auto’s het bos in reden aan de Ravensheideweg, daarbij werd ook een busje gezien waarvan bekend staat dat die vaker bij illegale feestjes betrokken is geweest. Toen de politie arriveerde met meerdere patrouilles, was het feestje net begonnen. De politie maakte meteen een einde aan het feest en bekeurde alle automobilisten vanwege het negeren van een inrij-verbod voor auto’s.

Onlangs werd in een natuurgebied bij Swalmen ook al een illegaal feestje in het natuurgebied beëindigd. Toen kreeg de politie in Duitsland & Nederland veel meldingen van geluidsoverlast, na veel speur en zoek werk werd het feestje ontdekt.

Tummers advertentie