Lekker Friz! VIP deck op Beachparty

Events Nieuws Reuver

Bij de Beachparty dat dit jaar voor het eerst in Reuver wordt gehouden door Events4You heeft voor bezoekers onder de 16-jaar een speciaal VIP deck. De vraag kwam vanuit de tieners onder de 16-jaar of het mogelijk was om op een of andere manier toch bij het evenement te kunnen zijn. Het idee is voorgelegd aan de gemeente en de gemeente heeft besloten om vanuit de regeling Jong in Beesel een subsidie beschikbaar te stellen voor het VIP deck.

Buiten het evenemententerrein zal een LekkerFriz! VIP deck komen. Vanaf dit VIP deck is er weliswaar geen toegang tot het terrein zelf, maar er is wel een waanzinnig uitzicht op het podium. Zo kunnen de jongeren onder de 16-jaar toch de hele avond genieten van de optredens van onder andere K-One & Nathan S, Sem Vox en uiteraard Brennan Heart.

Voor het VIP Deck zijn wel kaartjes nodig, die kosten 2,50 euro en zijn te verkrijgen via de website van Events-4-You.nl. Op het deck is plek voor 40 personen.

Tummers advertentie