Regen geen probleem voor Beachparty Outdoor

Events Nieuws Reuver

De regen afgelopen vrijdag was geen probleem voor het Beachparty evenement op het plein in Reuver. Op het evenement kwamen volgens de organisatie z’n 1500 bezoekers op af  “de regen was wel jammer, maar zorgde er niet voor dat bezoekers massaal weg bleven of vertrokken, echte feestgangers“. Tijdens de hoofdact van de avond met Brennan Heart, begon het eveneens hard te regenen, zelfs zo hard dat een aantal straten korte tijd blank stonden in het dorp, maar de meeste bezoekers bleven gewoon door dansen, op Facebook en Twitter laten bezoekers weten dat zij tot op het bot nat waren.

Het evenement werd afgelopen jaren georganiseerd in Beesel, de organisatie zocht meer ruimte en probeerde het dit jaar in Reuver, ondanks de regen spreken zij van een succes. Met name het openbaar vervoer en de centrale ligging is uitermate ideaal voor bezoekers van dichtbij en ver weg.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie