Drie aanhoudingen na mishandeling taxichauffeur

Regio Roermond

Drie personen zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur aangehouden op verdenking van mishandeling van een taxichauffeur. Dit vond plaats op de Schuitenberg in Roermond. De taxichauffeur reed over de Schuitenberg en zag een persoon midden op straat staan. Deze belemmerde de doorgang van de taxi. Toen de chauffeur ging vragen of hij door mocht rijden kreeg hij een klap tegen zijn hoofd. Vervolgens werd hij ook vastgepakt door een van de verdachten. Nadat hij uiteindelijk weer in zijn taxi zat werd er nog tegen zijn auto geschopt waardoor deze beschadigde. Agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben drie personen aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Vlodrop, 26 jarige man uit Roermond en 27-jarige man uit Roermond.

In het onderzoek is de politie nog op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Er bevonden zich meer mensen op straat die mogelijk iets gezien hebben. Getuigen worden verzocht te bellen met 09008844 of anoniem via 0800 7000.

Tummers advertentie