Jong en oud genoot van de Steaming Piano’s op Crazy Saturday

Events Nieuws Reuver

De Steaming Piano’s hebben opnieuw de bezoekers van Crazy Saturday vermaakt van jong tot oud. Vorig jaar waren ze nog in Beesel toen ze de dag na de Beachparty optraden. De organisatie kijkt terug op een geslaagd twee daags evenement, met beide dagen meer dan 1000 bezoekers, op de Beachparty z’n 1500 en Crazy Saturday z’n 1100 na schatting van de organisatie. Zaterdag was namelijk een vrij toegankelijk voor jong en oud waarbij geen entree kaartjes nodig waren, daardoor is het lastig om exact uit te tellen hoeveel bezoekers er zijn geweest.

De bezoekers bepaalde de hele avond welke muziek er gespeeld werd, iedereen kon namelijk op een lijstje zelf verzoekjes op schrijven waar uit de artisten liedjes kozen om te spelen. Omdat het vrijwel onmogelijk is om alle liedjes volledig mee te zingen maakten ze er af en toe hun eigen versie van wat vele malen leuker is dan het origineel.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie