112 On Wheels evenement voor Wens in Beweging

112 Events Nieuws

112 On Wheels op 31 augustus van 10:00 tot 17:00 is een evenement dat men georganiseerd voor en door de Stichting Wens in Beweging. Die stichting zet zich in om een (laatste) wens te vervullen van mensen die in veel gevallen ongeneeslijk ziek zijn. Wens in Beweging beschikt over twee wensambulances en werkt met circa 90 vrijwilligers. De stichting is geheel afhankelijk van donaties en sponsoring en richt zich voornamelijk op wensvragers uit de provincie Limburg. Het afgelopen jaar heeft Wens in Beweging al enkele tientallen wensvragers een mooie dag kunnen bezorgen.

Tijdens het evenement zijn er diverse demonstraties van de hulpverleningsdiensten en zijn er ruim 70 moderne en oldtimer hulpverleningsvoertuigen uit binnen- en buitenland van dichtbij te bekijken. Onder andere antieke brandweerauto’s, een flink aantal Amerikaanse politievoertuigen, een grote cellenbus van justitie, een rupsvoertuig van de Koninklijke Marechaussee en zelfs een reddingsboot zijn op deze dag te zien. Hulpverleners geven uitleg over hun werk en enkele op TrafficPort gevestigde bedrijven presenteren zich aan het publiek. Daarnaast zullen er demonstraties gegeven worden van verschillende aanwezige hulpdiensten.

De entree bedraagt 1 euro per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting Wens in Beweging. Het evenement vind plaats op Traffic Port (Oliver van Noortweg 7) in Venlo (gratis parkeren).

Foto: Petra Lenssen
Tummers advertentie