Stichting Toneelgroep Reuver vernieuwt!

Events Offenbeek Overige Reuver

Tijdens het straattheaterfestival dat vanavond om 19.00 uur wordt georganiseerd door EskacĂ© op het plein voor zalencentrum de Schakel, zullen de jeugdleden van Stichting Toneelgroep Reuver te zien zijn als ‘Circus Maf’ in het voorprogramma. Tevens zal de Stichting dan haar spetterende website prestenteren met de naam www.toneelreuver.nl waarop niet alleen leuk archiefmateriaal te vinden is, maar ook informatie te vinden is over de aanstaande produkties waarvoor nu al hard gerepeteerd wordt. Zo zal de seniorenafdeling in november haar jubileumuitvoering spelen en werkt de jeugdafdeling voor het eerst in haar geschiedenis aan een vrolijke familievoorstelling waarbij de Stichting heeft gekozen voor een geheel nieuwe opzet. Er is een groot productieteam opgezet dat nu al kan rekenen op de steun van tal van Reuverse ondernemers en er zal maandelijks een leuke Facebookaktie zijn waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Wilt u als bedrijf bij deze productie betrokken worden, dan kunt u vanaf vrijdag de informatie vinden op www.toneelreuver.nl

Kom vanavond nog kijken naar Circus Maf!
Tijd: 19:00
Locatie: zalencentrum de Schakel (bij slecht weer gewoon binnen)

 

Tummers advertentie