Grote belangstelling voor laaste activiteiten Eskacé

Beesel Events Nieuws Offenbeek Reuver

Het laatste driedaags evenement van Eskacé ‘Theater op straat’ is onder grote belangstelling in Reuver afgelopen vrijdag afgesloten. Honderden belangstellende genoten drie dagen, op drie locaties in de gemeente Beesel. Het is een van de laatste activiteiten die Eskacé nog uitvoert voordat het haar activiteiten staakt.

Als sluiter van drie dagen “Theater op straat” dat vanwege de regen binnen werd gehouden bij de Schakel, wist Eskacé de Reuverse  Toneelgroep en Die Musketen uit Duitsland te strikken. Volgens de organisatie waren er tussen de 250 en 300 belangstellende komen kijken op de laatste dag. De andere twee dagen kwamen er tussen de 100 en de 200 personen naar het Theater op straat kijken in Offenbeek en Beesel.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie