Hond dood achtergelaten na zware mishandeling

Regio Venlo

Een forensisch patholoog heeft autopsie verricht op de hond die dood werd aangetroffen in de bossen van Blerick. Uit het onderzoek bleek dat de hond forse kneuzingen en inwendige bloedingen had. De hond had geen chips volgens de dierenpolitie.

Mogelijk is de hond betrokken geweest bij een verkeersongeval en in de directe omgeving (vindplaats) gestorven aan zijn verwondingen Of het beestje is toch slachtoffer van een ernstige mishandeling en daar achtergelaten, aldus de dierenpolitie. Blijft de vraag wie mist deze hond? De gevonden Labrador is nog steeds niet als vermist opgegeven.

Als u de politie kunt helpen met het beantwoorden van deze vragen, bel dan even met de politie op 0900 8844 of via 144. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Dierenpolitie.

Tummers advertentie