Voetballer ziekenhuis ingeschopt tijdens thuiswedstrijd

Reuver Sport

Een 30-jarige voetballer uit Reuver raakte zondagmiddag gewond nadat hij door meerdere spellers van de tegenpartij werd geschopt en geslagen tijdens een vechtpartij op het veld. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens een wedstrijd tussen de teams van Reuver 5 en VOS 6 brak zondagmiddag een vechtpartij uit op het veld aan de Sint Josefweg in Reuver. De gewonde speler is naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mag de Reuvernaar zondagavond weer naar huis.

Na de vechtpartij is de wedstrijd gestopt en zijn de Venlose spelers vertrokken. De politie onderzoekt de zaak. Op dit moment is nog niet bekend wat de aanleiding van de vechtpartij was. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie komt graag in gesprek met getuigen en betrokken bij deze wedstrijd. Via 0900-8844 is de politie bereikbaar.

** UPDATE **
Het slachtoffer heeft het ziekenhuis verlaten, hij heeft kneuzingen en hechtingen in het gezicht. De man probeerde een woordenwisseling tussen de scheidsrechter en enkele VOS-spelers sussen, waarna hij werd belaagd. Zowel VOS als VV Reuver geven geen commentaar en laat het onderzoek over aan politie in justitie.

Tummers advertentie