Vrouwen Gemengd koor Beesel in de problemen

Beesel Nieuws

De vrouwen van het Gemengd Koor Beesel denken wel vaker dat ze alles prima alleen kunnen, maar deze keer zitten ze met de handen in het haar. Afgelopen woensdag zijn de dames bij de eerste repetitie na de welverdiende vakantie erachter gekomen dat de liedjes die ze zingen toch echt een stuk beter klinken met wat meer mannen erbij. Ben jij een man tussen de 45 en 65 jaar, hou je van gezelligheid en zing je wel eens onder de douche? Dan zijn de vrouwen op zoek naar jou!

Natuurlijk hebben ze al wel enkele mannen, onze zingende helden, maar het evenwicht is zoek. De mannen hebben versterking nodig. Kom een keer kijken, luisteren, meezingen en natuurlijk na afloop van de repetitie een biertje of iets anders drinken en je bent overtuigd. Dat smaakt naar meer. Gemengd Koor Beesel bestaat in 2015 maar liefst 70 jaar, we zingen van alles: van klassieke muziek tot musicalnummers. Jouw muzikale inbreng is ook welkom.

We zingen iedere woensdagavond van 20:00 – 22:30 uur (met een pauze) in Herberg de Bongerd aan de Markt in Beesel. Aansluitend gezellig naborrelen. En toegegeven ook hier is wat meer mannelijk gezelschap best welkom. Ben jij onze reddende, zingende held? Kom dan zo snel mogelijk eens kennis maken. Voor meer informatie kijk op  GemengdkoorBeesel.nl.

Tummers advertentie