Gewoon Lokaal uitzending september: Internationaal Classic USA Car Treffen en de Beeselse Smaakmarkt

Gewoon Lokaal Nieuws

In deze maandelijkse uitzending van Gewoon Lokaal staan twee grote evenementen centraal die in de maand september in de gemeente Beesel plaatsvinden.

Aan tafel zit Gerrit Hillen, initiatiefnemer en organisator van het 9e Internationaal Classic USA Car Treffen dat op zondag 7 september plaatsvindt bij Manege De Paardenvriend in Reuver. Hij komt vertellen waarom het voor u waard is, om een kijkje te komen nemen.

Op de bank schuiven twee heren van de organisatie van de Beeselse Smaakmarkt aan: zij vertellen welke lekkernijen te proeven zijn op deze lekkere markt, die plaatsvindt op zondag 14 september in het centrum van Beesel.

Het muziekitem is een Limburgse parodie op een bekende zomerhit, gemaakt door de crew van Stichting Gewoon Lokaal.

Heeft u interessante onderwerpen, tips of suggesties voor de uitzending, neem gerust contact met ons op. Dit kan via onze website: Gewoon-Lokaal.nl. Het team van Stichting Gewoon Lokaal wenst u veel kijkplezier!

https://www.youtube.com/watch?v=jE8UjC2zRo8

Tummers advertentie