Voetbalclub VOS haalt 6e team uit competitie na vechtpartij

Regio Roermond Reuver Sport

Voetbalclub VOS uit Venlo heeft het 6e team voorlopig uit de competitie gehaald tot precies duidelijk is wat zondag in Reuver is gebeurd toen een uitwedstrijd eindigde in een vechtpartij. Voorzitter Sjors Peeters vertelde maandag dat onbekend is wie er betrokken zijn geweest bij de vechtpartij. De leider en aanvoerder van het team worden maandagavond om opheldering gevraagd.

Een 30-jarige voetballer van Reuver 5 werd volgens de politie door meerdere spelers van VOS geschopt en geslagen tijdens een vechtpartij op het veld, hij zou een discussie tussen de VOS spelers en scheidsrechter willen sussen. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis, hij mocht later op de dag naar huis met kneuzingen en hechtingen in het gezicht. De wedstrijd werd gestopt en de Venlose voetballers vertrokken. Er is tot dusver niemand aangehouden. Voorzitter Peeters legde uit dat VOS 6 al meer dan tien jaar samenspeelt en er nooit problemen zijn geweest “maar dit is niet goed te praten”.

Tummers advertentie