Voorzitter VOS: Discriminerende opmerkingen vooraf vechtpartij

Regio Venlo Reuver Sport

Discriminerende opmerkingen hebben mogelijk een rol gespeeld bij de ongeregeldheden tussen vijfde team van Reuver en het zesde van Vos afgelopen weekend aldus voorzitter Sjors Peeters van VOS na een gesprek met het team.

Het team bestaat geheel uit spelers van Turkse afkomst, Peeters wil niet zeggen wie zich precies heeft schuldig gemaakt aan de discriminatie. Bij de ongeregeldheden werd een speler van Reuver mishandeld door spelers van Vos. Vervolgens zou ook een speler van VOS zijn mishandeld door spelers van Reuver. Beide teams hebben aangifte gedaan.

Het bestuur van VOS heeft het team inmiddels uit de competitie gehaald en wacht nu verder het onderzoek van de politie af. Mocht blijken dat de spelers van VOS schuldig zijn aan de ongeregeldheden dan worden ze onmiddellijk uit de club worden gezet, zo laat het bestuur weten tegen L1.

Tummers advertentie