“Stoppen van VOS spelers sloegen allemaal door na laatste rode kaart”

Nieuws Reuver Sport

Aanvoerder Kay Engelen van het team VV Reuver 5 doet zijn verhaal tegenover Ruiver.nl over de mishandeling van afgelopen zondag op het voetbalveld tijdens een wedstrijd tegen VOS5.  Volgens hem was er de gehele wedstrijd een gespannen sfeer tussen de scheidsrechter en het elftal uit Venlo.

De thuisploeg kreeg op voorhand te horen dat bij overtredingen geen discussie aangegaan moest worden met de scheids, de Venlonaren moesten verschillende overtredingen bekopen met een rode kaart waarna zij op een agressieve manier de scheidsrechter benaderde. Bij een rode kaart in de tweede helft werd het voor de scheidsrechter te veel, en staakte de wedstrijd, spelers van VOS pikte dat niet en gingen verhaal halen bij de scheids. Dat liep opgegeven moment dusdanig uit de hand, dat een speler van Reuver mishandeld werd en in het ziekenhuis belandde.

Het onderzoek van de politie loopt nog, het VOS team is uit de competitie gehaald. Ook de KNVB onderzoekt de zaak. Op dit moment is er nog niemand aangehouden.

http://youtu.be/Ykjs55GHHS0?list=UUv37NAk6uOpxxp5zz9KpqQg

Tummers advertentie