Doe een wens … in de Passage tijdens de kermisdagen

Events Nieuws Reuver

Tijdens de kermisdagen op zaterdag 6 en zondag 7 september kun jíj een wens van iemand verwezenlijken. Hoe? Heel eenvoudig!

Op initiatief van de ondernemers van de Passage wordt er een braderie georganiseerd op zaterdag 6 september. Daar staat het ‘het glazen zuiltje’ waar jij een wens voor iemand kan indienen. Let op: dit is een wens voor iemand in onze gemeente waarvan je weet dat hij of zij zelf niet in staat is deze te laten uitkomen.Wil jouw buurjongetje ook graag eens naar de film en kunnen zijn ouders dat onmogelijk betalen? Of wil jij jouw tante eens trakteren op een heerlijk kopje koffie op een Reuvers terras en heeft zij er zelf de middelen niet voor? Grijp je kans en laat het weten via ‘het glazen zuiltje’!

‘Het glazen zuiltje’ kun je vinden in het prachtig sprookjesdecor van de jeugdleden van Stichting Toneelgroep Reuver. Wil jij altijd al op de foto met Peter Pan of met Roodkapje? Voor slechts 1 euro sta jij met je favoriete sprookjesfiguur in het sprookjesbos. Dat kan beide dagen van 12 tot 17 uur. De opbrengst van de fotoshoot komt ten goede aan de wensenaktie.

Tegelijkertijd vragen wij je eens goed in je keukenkastjes te kijken. Beide dagen opent ook de Stichting Wilskracht haar deuren speciaal om je levensmiddelenpakket in ontvangst te nemen. Heb jij ook alles dubbel in je kastjes staan? Zaten er in jouw met-zegeltjes-gespaarde-pakket ook spullen die je eigenlijk niet gebruikt? Wist je dat je er heel veel gezinnen in onze eigen gemeente heel erg blij mee maakt? Kom op, breng mee wat je kunt missen en kom meteen die lekkere verse wafels van de Stichting Wilskracht proeven!

De ondernemers van de Passage maken er voor iedereen een geweldige kermis van … u toch ook?

 

MINI CANDY ** DROGISTERIJ TRUUS KOOPMANS ** PASSION **ALBERT HEIJN ** STG.WILSKRACHT

Tummers advertentie