Veel schade na inbraak bij nagelstudio

112 Nieuws Offenbeek

Bij een winkeltje aan de Broeklaan is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. Onbekende wierpen straatstenen door de rolluik naar binnen om toegang te verschaffen. Zover bekend is er geen buit gemaakt. Volgens de eigenaresse valt er ook niets te halen, hoewel er een geldkistje binnen stond zou de buit enkel kunnen bestaan uit kleingeld.

In het winkeltje zit een nagelstudio gevestigd. Doordat er stenen naar binnen zijn gegooid is er veel materiƫle schade. De politie onderzoekt de inbraak en heeft inmiddels verschillende sporen vast gesteld. Ondanks dat worden getuigen opgeroepen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving aan de Broeklaan tussen de Mariastraat en Sint Annastraat tussen 4 en 6 vrijdagochtend.

Tummers advertentie