Matige competitiestart titelkandidaat Reuver

Nieuws Reuver Sport

Titelkandidaat Reuver (5D) heeft afgelopen zaterdag bij Sint Odiliënberg een matige start gemaakt. De formatie van trainer Martin Niemans bleef op 0-0 steken.

Met die uitslag deed Reuver zichzelf tekort. De technisch betere Reuvernaren kregen voor de pauze enkele fraaie kansen, maar Rowan Koppers en Bram Smeets hadden hun vizier niet op scherp staan. Bovendien keepte Ton Denissen van Sint Odiliënberg een puike wedstrijd. Na de hervatting raakte Koppers van Reuver de lat. Aan de andere kant probeerde de thuisploeg met lange ballen voor gevaar te zorgen. Het slotoffensief van Reuver leverde eveneens geen treffers op, zodat het bij een ietwat teleurstellende puntendeling bleef. Oefenmeester Niemans, realistisch: „Onze tegenstander speelde compact, en daar hadden we moeite mee. We moeten onze kansen maar eens benutten. Als je er eentje maakt, krijg je een heel andere wedstrijd.”

SINT ODILIËNBERG – REUVER 0-0 Scheidsrechter: Knoben (Linne). Toeschouwers: 100. Bijzonderheden: het duel werd op zaterdagavond gespeeld omdat Sint Odiliënberg afgelopen zondag geen representatief team op de been kon brengen.

Tummers advertentie