Wedstrijd met Bieslo gestaakt na dubbele beenbreuk

Beesel Nieuws Regio Roermond Sport

BEESEL De voetbalwedstrijd tussen de vijfdeklassers Bieslo en RFC Roermond (5D) is zondagmiddag in de 26ste minuut bij een 2-1 stand voor Bieslo gestaakt nadat voetballer Mike Vos van RFC Roermond een dubbele scheenbeenbreuk had opgelopen.

Bij een duel om de bal kwam Vos zo ongelukkig terecht dat zijn been brak. Arbiter Schnitzler uit Belfeld legde het duel onmiddellijk stil, waarna de pechvogel per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Beide teams wilden na het incident niet meer verder spelen. Scheidsrechter Schnitzler staakte daarop de wedstrijd. Het is nog niet bekend wanneer het restant wordt uitgespeeld.

Dezelfde Schnitzler had enkele minuten eerder speler Dries Vanoosterhout van RFC Roermond een rode kaart gegeven omdat de voetballer een bal wat al te nadrukkelijk in zijn richting trapte. Bieslo leidde op dat moment met 2-1. Davy Fermont zette de gasten met een vrije trap al vroeg op 0-1. Wouter Crins (1-1) en Jasper van de Boel (2-1) bezorgden Bieslo in het verdere bedrijf een positieve marge. Daarna sloeg de pechduivel toe.

Tummers advertentie