Vernieuwde Plus opent na 13 dagen verbouwing

Reuver

De Plus supermarkt in Reuver is na 13 dagen verbouwing weer geopend. De winkel werd omgebouwd naar een ‘Plus Briljant’ met onder andere een slijterij binnen de deuren. Ook lokale prooducten van verschillende ondernemers in de regio hebben nu ook hun producten in de winkel. Zoals gebak van ’t Breudje uit Blerick en ijs van Jo’s Ijssalon in Offenbeek.

De winkel ruimte is enigszins kleiner geworden, maar overzichtelijker en logischer. Het zal voor vele wellicht wat wennen zijn, maar na loop van tijd is alles terug te vinden. Ook is de vernieuwde Plus uitgerust met ‘zelf-scan’ apparaten waarmee eenvoudig en snel de boodschappen betaald kunnen worden zonder in een lange rij aan te sluiten aan de kassa’s.

Met een feestelijke knal onder leiding van de PSW hulpkrachten den de burgemeester Petra Dassen werd de vernieuwde winkel feestelijk geopend.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie