Man opgepakt na gevaarlijk rijgedrag op A73 bij Reuver

112 Nieuws Regio Venlo Reuver

De politie heeft zondag een 20-jarige man uit Horst aan de Maas aangehouden omdat hij op de A73 ter hoogte van Reuver twee motorrijders van de weg heeft gereden, aldus TVEllef. De man reed op de A73 richting Venlo tussen Beesel en Steijl achter twee motorrijders aan. Nadat hij eerst kort op het achterwiel van een van de motorrijders had gezeten, sneed hij plotseling de tweede motorrijder, die naast hem reed, de weg af. Hierdoor moest de motorrijder uitwijken en kwam op de vluchtstrook terecht. Vervolgens sneed de man ook de andere motorrijder de weg af, die een aanrijding wist te voorkomen door hard te remmen.

Beide motorrijders besloten hierop achter de auto aan te rijden. Op de Hulsforthofweg in Venlo stopte de automobilist uiteindelijk, waarna hij door de politie werd aangehouden. Waarom de jonge automobilist de motorrijders van de weg wilde drukken met alle risico’s van dien is niet duidelijk.

Tummers advertentie