Geen stormloop bij opening Primark Venlo

Regio Venlo

De opening van de Primark heeft dinsdag niet voor een stormloop gezorgd, dat laat OmroepVenlo weten. Enkele honderden mensen vormden net voor de opening een rij. Op andere locaties in het land verliep de opening van Primark-vestigingen vaak hysterisch en was het dringen geblazen.

Tot 10.15 uur was er voor de ingang op de Oude Markt vrijwel niemand te bekennen. De laatste drie kwartier voor de opening stroomde het mondjesmaat vol.

Naast de bezoekers die meteen naar binnen wilden waren er ook mensen die alleen even kwamen kijken en foto’s maakten van de rij. Toen de deuren open gingen werden de klanten zingend en onder luid applaus van het personeel ontvangen.

De Primark in Venlo biedt werk aan 271 mensen. De oppervlakte van de winkel is 5.500 vierkante meter verdeeld over twee etages.

Tummers advertentie