Twee jonge jongens opgepakt door de politie bij sporthal

Nieuws Reuver

De politie heeft dinsdag aan het eind van de middag twee jonge jongens aangehouden bij de sporthal in Reuver. Waarom het duo is aangehouden is niet bekend. Volgens een getuigen werden drie patrouille voertuigen ingezet om de twee op te pakken. Een van de twee werd algauw aangehouden, de andere probeerde te vluchten maar werd getackeld door een omstander waarna de jongen meteen in de boeien kon worden geslagen.

De agenten op straat wilde niets zeggen over de aard van de aanhouding, de communicatie afdeling van de politie kon ten tijde van de aanhouding geen actieve melding zien. De wijkagent liet een dag later weten dat de twee jonge jongens zijn opgepakt vanwege diefstal en heling van fietsen. Hun leeftijd is niet bekend gemaakt.

Tummers advertentie