Grote hoeveelheid cocaïne in container industrieterrein Roerstreek

Regio Roermond

De politie in Roermond heeft maandagmiddag 56 kilo cocaïne aangetroffen in een container bij een bedrijf op industrieterrein Roerstreek.

De politie kreeg de melding dat in de container twee sporttassen waren aangetroffen met daarin 112 pakketjes. Agenten gingen ter plaatse en ook de forensische opsporing. Uit onderzoek van de politie bleek dat in ieder pakketje 500 gram cocaïne zat. De pakketjes zijn in beslag genomen en de politie heeft een onderzoek opgestart. De container op het terrein in Roermond was afkomstig van de haven in Rotterdam en komt oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Tummers advertentie