Reuver gaat de uitdaging van Spieren voor Spieren aan

Gem. Beesel Nieuws

Op zaterdag 25 oktober a.s. vindt een Bubble Soccer toernooi plaats bij Sporthal de Schans in Reuver. Het toernooi staat in het teken van de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren. Ge├»nteresseerden kunnen zich inschrijven via flyers die te vinden zijn bij verscheidene winkels, caf├ęs en Sporthal de Schans in Reuver.

Het toernooi is een initiatief van Mitchel Klaassen en Rob Dorssers in samenwerking met Optisport, waarmee de Reuvernaren proberen geld in te zamelen voor de bestrijding van spierziekten bij jongeren. Meedoen aan het toernooi kost 25 euro per team van vier personen en deelnemers vanaf 12 jaar zijn welkom. De volledige opbrengsten van het toernooi zullen worden gedoneerd aan stichting Spieren voor Spieren. Uiteraard zijn toeschouwers altijd welkom.

Aanvang van het Bubble Soccer toernooi is 17:30 uur en de eindtijd 22:00 uur, waarna er ook in Sporthal de Schans een afterparty plaatsvindt van 22:00 tot 01:00 uur. Aanwezigen kunnen dan nog nagenieten en doorfeesten met de Ein Half Watt drive-in show van DJ John. Inschrijven voor het toernooi en de afterparty kan tot 22 oktober a.s.

Voorafgaand aan het Bubble Soccer toernooi is er ook nog de mogelijkheid om je ware superheld te laten zien. Appart Media organiseert van 14:00 tot 17:00 uur een spannend evenement bij Basisschool de Triolier om de ware superhelden in jongeren, voor een kleine vergoeding, digitaal tevoorschijn te halen. Zo bewijzen zij dat iedereen, groot of klein, een superheld kan zijn. Hierbij zijn ook free runners van Commit Freerunning aanwezig. Uiteraard gaan ook de opbrengsten hiervan naar stichting Spieren voor Spieren.

spierenvoorspieren

Tummers advertentie