TOP 3 van Nol Wassen bij laatste Literaire Matinee

Events Gem. Beesel Nieuws

Zondag 12 oktober is de laatste Literaire Matinee georganiseerd door de Bibliotheek Reuver en Eskacé met Joyce Spijker en Anya Niewerda (zie www.eskace.nl). Dan wordt ook bekend gemaakt wat de Reuvenaren (en andere Limburgers) gekozen hebben als Top 3 uit de onnoemelijke hoeveelheid prachtige liedjes van Nol Wassen.
Nog tot en met 11 oktober 11.11 uur kunt u een persoonlijke top 3 sturen naar [email protected] Tijdens Vastelaovend Loestere, op donderdag 13 november om 20.00 uur bij Brasserie Bösdael, worden deze liedjes uitgevoerd, met nog een aantal ander pareltjes uit het repertoire van Nol Wassen.

Overigen zijn er niet veel plaatsen meer beschikbaar, dus wie erbij wil zijn: reserveren is verstandig [email protected]

Tummers advertentie