Man ernstig gewond na aanrijding met bus bij Oktoberfest

112

Een man is zaterdagavond laat gewond geraakt in Arcen nadat hij werd aangereden door een bus. Het ongeval gebeurde aan de Kruisweg in Arcen. Verschillende bussen brachten bezoekers na het feest terug naar huis. Door nog onbekende oorzaak werd de man aangereden en met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een trauma-arts die per helikopter ter plaatse kwam, heeft de man gestabiliseerd om hem te vervoeren. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
Getuigen, waaronder passagiers werden verhoord door de politie. De chauffeur van de bus reed na het ongeval nog een stuk door, en parkeerde uiteindelijk aan de Maasstraat.

** UPDATE **
Op de Broekhuizerweg liepen enkele voetgangers, de door de bus werden gepasseerd. Er is daarbij op de zijkanten van de bus geslagen, waarna er een ruit kapot ging. Door nog onbekende oorzaak is vervolgens een man aangereden en vermoedelijk onder de wielen van het voertuig terecht gekomen. Onder andere een traumahelikopter is ingezet voor de hulpverlening van het slachtoffer, die bij de aanrijding ernstig gewond raakte. De chauffeur is aangehouden en zal eveneens worden gehoord over het voorval. Uit een blaasproef is vastgesteld dat hij niet onder invloed achter het stuur zat van de touringcarbus.

DSC_4887.JPG

DSC_4903.JPGFoto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie