Beeselnaar nieuwe directeur Toon Hermans Huis Venlo

Beesel Nieuws Regio Venlo

De Beeselnaar Ger Spee is de nieuwe directeur van het Toon Hermans Huis in Venlo. Hij is verantwoordelijk voor de algehele organisatie en het functioneren van het Huis.

De deur van het Toon Hermans Huis Venlo staat open voor iedereen die met kanker heeft te maken. Iedereen kan er vijf dagen per week gratis, zonder afspraak en zonder verplichting binnenlopen voor onder meer: informatie over kanker, advies hoe ermee om te gaan, een gesprek met een psychosociaal hulpverlener, uiteenlopende activiteiten, lotgenotencontact, een kop koffie of gewoon een beetje rust. Te midden van de hectiek die de diagnose kanker veroorzaakt, biedt het Toon Hermans Huis Venlo een veilige haven waar helemaal niets moet, maar waar wel van alles kan en mag.

Het Toon Hermans Huis biedt ondersteunende hulp en werkt onder andere samen met ziekenhuizen, huisartsen, thuiszorginstellingen, patiënten-verenigingen, KWF en integrale kankercentra. Iedereen die te maken heeft met kanker verdient het om behalve fysiek ook emotioneel zo goed mogelijk met de ziekte om te leren gaan.

Tummers advertentie