Uitverkocht Vastelaovend Loestere mogelijk live op omroep

Events Nieuws Reuver

De laatste aflevering van Vastelaovend Loestere is op donderdag 13 november om 20.00 uur in Brasserie Bösdael in Reuver. De bijeenkomst staat in het teken van de liedjes van de dit jaar overleden Arnold Wassen. Via allerlei media is er een Top 3 van zijn populairste liedjes samengesteld, die zal worden uitgevoerd, aangevuld met andere pareltjes uit het gigantische oeuvre van Nol Wassen. Medewerking verlenen o.a. Jan Stinges, Thimo Geijzen, Jan Peulen, Sanne Verdonck en Laurens-Jan Pubben. Maar er zijn ook nog anderen die een bijdrage leveren, zeer verrassend soms. Presentator is Peter Winkels.

Helaas is het niet meer mogelijk nog plaatsen te reserveren. De avond is al enige tijd helemaal uitverkocht. Op dit moment wordt er wel bekeken of het mogelijk is het evenement live via de lokale omroep uit te zenden.

Tummers advertentie