3de Sportgala Beesel

Gem. Beesel Nieuws Sport

Na de succesvolle edities van het Sportgala Beesel in 2013 en 2014, zal er in 2015 een vervolg aan gegeven worden. De organisatie is wederom in handen van SSB en is inmiddels weer begonnen met de voorbereidingen.

Net als voorgaande jaren vindt het evenement twee weken na de carnavalsweek plaats. Op vrijdag 6 maart om 19.00 uur gaan de deuren van Zalencentrum de Schakel weer open voor alle geïnteresseerden.

 

Inschrijving open vanaf december
Verenigingen kunnen hun kampioenen van 2014 aanmelden voor dit Sportgala. Deze kampioenen worden gehuldigd door een topsporter en ontvangen een prachtige medaille als aandenken.

Niet alleen sporters die actief zijn bij een vereniging komen in aanmerking voor een huldiging. Ook individuele sporters die hun sport buiten een vereniging beoefenen en resultaten halen, kunnen zichzelf aanmelden. Deze prestaties zijn namelijk ook zeker de aandacht waard..

Naast het huldigen van de kampioenen wordt er ook opnieuw een zilveren speld uitgereikt aan maximaal 3 vrijwilligers die zich bij hun vereniging met veel toewijding hebben ingezet. Ook hiervoor kunnen verenigingen zelf iemand aandragen.

De inschrijving gaat begin december 2014 open. Verenigingen krijgen hiervoor een brief met inschrijvingsformulier. Ook is het vanaf december mogelijk om op de website (www.sportgalabeesel.nl) het inschrijvingsformulier te downloaden. Het reglement kom hier tevens op te staan.

 

Bestuurdersontmoeting
In 2014 werd er voor de eerste keer een bestuurdersontmoeting georganiseerd voorafgaand aan het Sportgala. Vanwege de positieve reacties van alle verenigingen wordt er voor gekozen om dit in 2015 terug te laten keren. Tijdens deze ontmoeting wordt ingegaan op een actueel thema waar verenigingen mee te maken kunnen hebben. Tevens bestaat er de mogelijkheid om met elkaar te netwerken. Bestuurders krijgen hier binnenkort een uitnodiging voor.

Tummers advertentie