Reuver blijft op titelkoers, sterk Bieslo haalt fors uit

Beesel Nieuws Reuver Sport

Vijfdeklasser Reuver (5D) heeft afgelopen zondag op eigen veld laten zien dat het een serieuze titelkandidaat is. Rivaal RKAVC moest met een 3-1 nederlaag naar huis.

De Reuvernaren startten flitsend. Met fraai combinatiespel werd RKAVC met de rug tegen de muur gezet. Na een kwartier leek dit succes op te leveren toen arbiter Franssen een duwfout van een RKAVC-verdediger met een strafschop honoreerde. Donné van der Weide miste echter van elf meter. Amper minuten later kreeg Reuver alsnog loon naar werken toen Jorn Huijs op de juiste plaats stond: 1-0. Het tweede doelpunt van Tico Janssen, na een vloeiende aanval over meerdere schijven, was om in te lijsten: 2-0. Op slag van de rust tikte Sjors Verkoelen de derde Reuverse treffer binnen: 3-0.

Het tweede bedrijf bood minder spektakel. RKAVC herpakte zich en probeerde Reuver te omsingelen. De concurrent uit Asenray speelde best goed maar haalde te weinig rendement uit de geboden mogelijkheden. Alleen Loek Cox vond een gat in de Reuverse defensie. Hij schoot een vrije trap feilloos binnen: 3-1. Aan de andere kant loerde Reuver op een counter. Die strijdwijze leverde geen treffers meer op, zodat het bij een 3-1 overwinning bleef.

Na vier duels zonder zege pakte nummer twee Bieslo (5D) weer eens een overwinning. Hekkensluiter Sint Odiliënberg werd in Beesel met 6-1 opgerold. De trefzekere Ron Sillen zorgde in zijn eentje voor de 4-0 ruststand. Dennie Sillen en Wouter Crins maakten het halve dozijn vol. Tussen de bedrijven door benutte Sint Odiliënberg een wat gemakkelijk gegeven penalty: 6-1.

Tummers advertentie