De November-uitzending: Historie en Traditie

Gewoon Lokaal Nieuws

In de november-uitzending van Gewoon Lokaal spreken we met de broers Jacques en Frenne Obers: over hun verbondenheid met de stad Berlijn en de Val van de Berlijnse Muur, nu 25 jaar geleden; en over hoe een panoramafoto van de Berlijnse Muur, gemaakt door Jacques Obers in 1987, voortleeft in het heden.

Langzaamaan komt de ˜11e van de 11e™ in zicht: het ˜nieje vastelaovesseizoen” staat voor de deur, met voor de ˜Ruiverse Vastelaovesvereiniging De Windjbuujels” het traditionele evenement ˜Paaf Alaaf” op 14 november. Met twee heren, van het eerste uur van de Paaf-Alaaf-commissie, spreken we over het programma van de aankomende Paaf Alaaf.

Verder wordt er in deze uitzending een prijsvraag gesteld. Weet jij het goede antwoord op deze vraag, stuur je antwoord dan naar [email protected] en maak kans op een waardebon van 50 euro van Brasserie ˜Effe” uit Reuver. De uitslag van deze prijsvraag wordt op 21 november 2014 bekend gemaakt.

Tummers advertentie