Léon Faassen nieuwe voorzitter LLTB

Nieuws Reuver

Reuvernaar Léon Faassen (52) dinsdag benoemd als nieuwe LLTB-voorzitter. Daarmee volgde de ledenraad de voordracht van het bestuur van de Limburgse Land- en Tuinbouworganisatie. Faassen is directeur-eigenaar van Faassen-Hekkens Boomkwekerijen BV en onder meer bestuurslid van LLTB-vakgroep Boom- en Vaste Plantenteelt.

Hij deed werkervaring op bij boomkwekerijen in Nederland, Zweden, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Naast zijn bestuursfunctie bij de LLTB-vakgroep Boom- en Vaste Plantenteelt is Faassen president van de European Forest Nursery Association (EFNA) en bestuurslid van de LTO Cultuurgroep Bos en Haagplantsoen.

Faassen is lid van Anthos, een organisatie die wereldwijd de handel in bloembollen en boomkwekerijproducten vertegenwoordigt.

Tummers advertentie