Ruiver.nl zoekt enthousiaste leden

Gem. Beesel Nieuws

Ruiver.nl is op zoek naar enthousiaste leden die ons (te) kleine team willen versterken. In de gemeente zijn wekelijks interessante nieuwtjes voor alle inwoners, alleen is ons team te klein om het meeste bij te kunnen houden. Ook sportwedstrijden en carnavalsactiviteiten zijn nieuwtjes waarvoor ons huidige team te klein is.

Bent u vaak op de hoogte van interessante nieuwtjes die relevant zijn voor een groter publiek? Bent u lid van een vereniging of gaat u vaak naar wedstrijden en kunt daar verslagen over schrijven? Dan zoeken wij u! Neem contact op met ons via [email protected].

Dagelijks zijn er z’n 2300 bezoekers op onze website om het laatste nieuws te lezen. Met nieuwe leden verwachten wij dat het aantal bezoekers komend jaar flink zal gaan stijgen. Ruiver.nl bestaat al sinds 2007 en is afhankelijk van vrijwilligers en adverteerders om te kunnen functioneren.

Tummers advertentie