Zwaar mishandelde man in Roermond aan lot overgelaten

112 Regio Roermond

Een 29-jarige man uit Roermond is zaterdagnacht in de stationstunnel (Oranjelaan) in zijn woonplaats door een drietal mannen dermate zwaar mishandeld, dat hij daar door agenten bewusteloos werd aangetroffen.

De man bleek aan zijn hoofd te bloeden en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Voor zover het onderzoek nu heeft kunnen vaststellen, is de man door drie personen mishandeld. Onduidelijk is nog wie de verdachten zijn.

De politie is daarom op zoek naar getuigen die iets gezien hebben dat hiermee te maken kan hebben. De mishandeling vond rond 03:40 uur plaats in de tunnel. De man liep in de tunnel in de richting van de Maria Theresialaan. Getuigen kunnen de politie bellen op 0900 8844. Anoniem is ook mogelijk bij Stichting M, te bereiken op 0800 7000.

Tummers advertentie