Kesselnaar opgepakt voor ontvoering Maasbreese

Regio Peel en Maas

Een 37-jarige man uit Kessel is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van een 17-jarig meisje. Het meisje was in november op weg naar school van Maasbree naar Sevenum. Aanwijzingen uit het uitvoerige politieonderzoek brachten agenten op het spoor van een 37-jarige man uit Kessel en een 25-jarige vrouw uit het Duitse Nettetal. Beiden zijn maandagmiddag door politiemedewerkers aangehouden. De politie hoopt in de loop van dinsdag meer informatie te kunnen geven over het lopende onderzoek.

Ontvoering
Op vrijdagochtend 21 november rond 9.30 uur werd een 17-jarig meisje op de Goenjeweg in Sevenum van haar fiets getrokken door een man met een bivakmuts en mogelijk een vuurwapen. Ze werd in de kofferbak van een auto geduwd waar een vrouw in zat. Het meisje wist op de Romerweg te ontsnappen. Daarna kon ze bij een getuige in de auto stappen die daarna wegreed. De auto van de verdachten is vervolgens ook weggereden.

Onderzoek
Het meisje raakte gewond aan haar gezicht, doordat ze door een van de verdachten is geslagen. De politie startte direct met een grootschalig (sporen)onderzoek. Daarnaast werd ook het publiek opgeroepen om uit te kijken naar de beide verdachten en de auto waarin zij reden. Daarop meldden zich meerdere getuigen bij de politie. Het onderzoek is nog in volle gang, daarin zal ook worden meegenomen of er een mogelijk verband is met soortgelijke zaken.

Tummers advertentie