Verkeerschaos op A73 en A2 na ongeval

112 Regio Roermond

De A2 vanuit Eindhoven naar Maastricht is woensdagavond ter hoogte van Echt volledig afgesloten geweest door een ongeval met een vrachtwagen. De gekantelde truck lag dwars over de weg en blokkeerde alle rijstroken, dat zorgde tijdens de spits en er na voor veel file’s. Alle lokale en provinciale wegen tussen Echt en Roermond liepen vast door al het verkeer. De chauffeur van de vrachtwagen raakte bij het ongeval bekneld en werd na bevrijding door de brandweer afgevoerd met een traumahelikopter.

Op de zelfde A2 bij Maastricht reden vier vrachtauto’s op elkaar, een van de chauffeurs kwam daarbij dusdanig bekneld te zitten dat hij overleed voordat de hulpdiensten hem uit het wrak konden halen. De weg daar was tot donderdagochtend afgesloten.

Tummers advertentie