Uitzending december Gewoon Lokaal: Vuurwerk en Stichting Wens in Beweging Limburg

Gewoon Lokaal Nieuws

In de laatste aflevering van seizoen 2014, twee interessante onderwerpen in Gewoon Lokaal. De decembermaand staat bekend als de feestmaand van het jaar en daarbij mag het vuurwerk met nieuwjaar natuurlijk niet ontbreken. Aan tafel schuiven Yvette en Roy Houwers aan. Zij helpen als vrijwilligers mee aan de bouw van grote vuurwerkshows in binnen- en buitenland en vertellen over hun passie voor vuurwerk. Verder geven ze tips voor de burgers voor het afsteken van vuurwerk met nieuwjaar.

Op de bank neemt Huub Gubbels plaats, de voorzitter van Stichting Wens in Beweging Limburg. Hij vertelt over deze stichting met haar prachtige doel om wensritten te vervullen voor mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om met regulier vervoer zich te verplaatsen van A naar B. Huub Gubbels vertelt over de drijfveren achter dit initiatief en over de komst van een tweede wensambulance: een speciale kinderambulance.

De crew van Stichting Gewoon Lokaal wenst alle kijkers een ‘warme’ decembermaand toe, met een feestelijk uiteinde van 2014 en een mooi en gezond 2015!

Tummers advertentie