Evenement Nu Of Nooit 2015 in ECI naar Rock Station ivm asbest

Nieuws Regio Roermond Reuver

De eerste voorronde van “Nu of Nooit 2015” dat in de ECI in Roermond gehouden zou worden is verplaatst naar The Rockstation in Reuver. ECI Cultuurfabriek tot en met zondag gesloten vanwege de asbest die dinsdagavond vrij kwam bij een grote brand.

Alle mensen die tickets hebben voor de voorronde in de ECI Cultuurfabriek kunnen uiteraard met ditzelfde ticket naar de voorronde komen.

Het popconcours wat bij uitstek het Limburgs muziektalent een gratis podium bied om hun talenten te laten zien. Sander Gommans van the Rock Station liet weten tegenover Ruiver.nl dat zij de bands die deelnemen aan het concours begeleiden om hun succes na het evenement verder te dragen. Deelnemers van de voorrondes maken ook kans op studiotijd ter waarde van €500,-.

Deelnemers zullen in vijf voorrondes spelen om een finaleplaats. De uiteindelijke vijf finalisten zullen strijden om dat felbegeerde plekje op de 46e editie van Pinkpop 2015

Tummers advertentie