Venlo gaat gratis-wifi binnenstad uitbreiden

Regio Venlo

Venlo Partners gaat in samenwerking met Ziggo het al bestaande wifi-netwerk in de binnenstad uitbreiden, dat meldt omroep Venlo. Op het Nolensplein en de Kwartelenmarkt is vanaf januari ook gratis internet beschikbaar. Naast de uitbreiding van gratis wifi wil Venlo Partners ook onderzoeken of er stroomaansluitingen kunnen worden gemaakt op de terrassen. Bezoekers zouden dan hun telefoon of laptop kunnen opladen. Er wordt ook onderzocht of er extra stopcontacten in horecagelegenheden kunnen worden gerealiseerd.

De binnenstad van Roermond heeft al langere tijd gratis wifi. Wireless Roermond biedt gratis WiFi op 19 punten in de binnenstad en 1 punt op het Kazerneplein. De exacte locaties van de 20 wifi punten zijn te vinden op de Roermond City App.

Tummers advertentie