Ondernemers Roermond met juiste verzekering zijn gedekt voor schade

Regio Roermond

Ondernemers in de binnenstad van Roermond zijn gedekt voor de schade die zij geleden hebben ten gevolgen van de asbest besmetting, dat zegt verzekeringsadviseur Bart Janssen die verschillende ondernemers in de binnenstad bij staat. Via de bedrijfsschade verzekering, die de eigenaar(s) van een bedrijf verzekert tegen het risico van bedrijfsstilstand, bijvoorbeeld als gevolg van brand.

De verzekeraar vergoedt de misgelopen winst vermeerderd met de vaste kosten. Waarschijnlijk kan pas bij het afsluiten van het boekjaar worden vastgesteld hoeveel de gedolven winst exact bedragen heeft.

Ondernemers in de binnenstad van Roermond hebben naar verwachting miljoenen euro’s schade opgelopen. Dat zei bestuurslid van de ondernemersvereniging Roermond Wim Cox op BNR. “We praten over 450 winkels. Een ruime gok, een speculatie, zou zo’n 5 miljoen euro schade zijn voor drie dagen. Maar daar is nog niet genoeg over bekend” aldus Cox.

[embedplusvideo height=”430″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1wqPlzK” standard=”http://www.youtube.com/v/5GIHKy_VZNA?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=5GIHKy_VZNA&width=640&height=430&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep7906″ /]

Tummers advertentie