App als afvalkalender

Gem. Beesel Nieuws

De gemeente Beesel gaat de papierenafvalkalender niet meer maken en verspreidden. Met ingang van 1 januari 2015 zijn de afval verzameldagen gebundeld in een App op de mobile telefoon (Android & Iphone). Wel blijft de gemeente informeren via Gemeente Info in ’t Gazetje wekelijks.

De App Recyclemanager toont voor ieder adres binnen onze gemeente een persoonlijke afvalkalender. U ziet wanneer bij u welk afval opgehaald wordt en wat bijvoorbeeld de vervangende ophaaldagen tijdens de feestdagen zijn. Verder is het mogelijk de afvalkalender in uw persoonlijke digitale agenda te zetten en kunt u via de app automatische herinneringen instellen, zodat u een melding krijgt wanneer bijvoorbeeld het gft-afval wordt opgehaald

Installeren
Om de app te installeren gaat u naar de ‘store’ op uw telefoon. Gebruik de zoekfunctie om de Recyclemanager te vinden en te installeren. Voor de Windows Phone is geen app beschikbaar.

Tummers advertentie