Beeselse ondernemer haalt 302.000 euro op voor 3FM

Beesel Nieuws

De Beeselse ondernemer Roger Hermans heeft met zijn bedrijf The Merchandise company 302.000 euro opgehaald voor 3FM. Het bedrijf dat gevestigd is in Swalmen, voorheen Mr Present, is officiële merchandise partner van Serious Request. Naast een officieel verkoop punt bij het glazenhuis, worden ook alle online bestellingen via de 3FM website vanuit Swalmen verstuurd. Vorig jaar haalde toenmalig Mr Present 223.000 euro op voor het goede doel.

In de week voorafgaand aan Kerstmis nemen drie dj’s van het radiostation NPO 3FM gedurende zes dagen plaats in een glazen huis, om radio te maken voor het goede doel. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden. De 3FM-actie Serious Request heeft dit jaar in totaal 12.380.438 euro opgehaald. Volgend jaar staat het glazenhuis in Heerlen, voor welke stilleramp dan geld wordt ingezameld is nog niet officieel bekend.

Tummers advertentie